Friday, May 9, 2014

UPDATE 16

@%#^%*! Boos. Zo begonnen we eigenlijk deze week. Zaterdag hadden we de keuken voor de laatste keer gesaust. Toen we vervolgens maandag weer keken bleek de tweede laag saus een hele andere kleur te hebben dan de eerste laag.. Nu zijn er overal vlekken zichtbaar en zal er dus zonder twijfel nog een keer gesaust moeten worden. Op de foto's zie je het gelukkig niet, maar je ziet al wel de keuken hoe die nu netjes afgewerkt is bij de tegels.

Maar natuurlijk is er ook goed nieuws! Zo is de studeerkamer al helemaal gesaust en geverfd (op het plafond na). Alleen moeten de kastdeuren nog andersom gedraaid worden, want de kant met de blauwe vakken is nu zeg maar nog de binnenkant van de kast. Ik laat jullie nog even in spanning hoe de studeerkamer er nu uit ziet omdat ik de kastdeuren eerst goed wil hebben. Verder zijn de meeste deuren beneden nu in de hoogglansverf gezet en dat betekend dat die al helemaal klaar zijn. Yay!

De mannen zijn druk druk druk met de leidingen leggen van de CV naar de radiatoren. Dat is de grootste klus nog die momenteel erg belangrijk is voordat we erin kunnen. Nog héél even geduld nog..


Volg mij op
Follow on Bloglovin

9 comments:

 1. Begint er goed uit te zien he :) Onze keuken is ook bijna af, alleen is het nog wachten op ons fornuis! Dan kan het verven beginnen :)

  X Sara

  ReplyDelete
 2. Wauw, de keuken ziet er inderdaad op de foto's wel heel mooi uit! Succes met de laatste loodjes.

  ReplyDelete
 3. Dat ziet er goed uit, het kost tijd maar het resultaat mag er zijn!

  ReplyDelete
 4. jullie zijn al zo ver gekomen, vergeleken met de eerste foto's :) Heel tof!

  ReplyDelete
 5. Knap zo, stap voor stap kom je er wel! Doorzetten en GAAN!
  xo

  ReplyDelete
 6. Zo leuk om te zien. Ik ben vorig jaar verhuisd en kan me nog goed herinneren wat een werk het allemaal was. Eigenlijk zijn we nog steeds niet klaar, je blijft dingetjes aanpassen. De tuin gaan we van de zomer helemaal doen. We vonden het niet zo een succes om dit in de winter te gaan doen. De keuken ziet er strak uit!

  ReplyDelete
 7. Ziet er al goed uit! Veel succes nog!

  ReplyDelete
 8. ziet er goed uit meid heel tof xx

  ReplyDelete

Lief van je dat je een reactie achterlaat! XO