Saturday, April 12, 2014

HELP// outfit

Ik zag deze combi op hm.com toen ik aan het zoeken was voor een nieuwe broek. Toen ik deze combi zag, zaten de items direct in mijn winkelmandje! Ik weet alleen niet of oranje mij wel zal staan.. So i need your help! DO or DON'T?

Volg mij op
Follow on Bloglovin

13 comments:

 1. Als het niet staat kun je het heel makkelijk weer terug sturen bij H&M! Hij is super leuk! Ik zou het gewoon proberen en ik denk ook dat het je wel staat ;)

  ReplyDelete
 2. Do! Ik vind oranje echt leuk om deze lente/zomer te dragen :)

  ReplyDelete
 3. DOEN!
  Je kan het gewoon terugsturen als het toch niet staat! En anders gewoon even de stad inspringen en iets oranje aantrekken om te kijken of het werkt :)
  In mijn ervaring staat oranje erg mooi bij een bleke huid en met blond haar, mits wat make-up, anders kan het weer wat flets ogen :)

  ReplyDelete
 4. DO! Super leuke combi! De kleur zal je vast staan :)

  ReplyDelete
 5. Ik vind het inderdaad een leuke combi. Maar nu met je lichte haar ga ik ook twijfelen over de kleur. Anders bestel je het en stuur je het weer terug?

  xo

  ReplyDelete
 6. Do! Vaak staan dingen waarvan je niet weet of ze je leuk zullen staan echt ontzettend leuk! Dus stap uit je comfort zone :) Liefs

  ReplyDelete
 7. Ik vind het een hele leuke combinatie! Ik zeg do! x

  ReplyDelete
 8. DO!! Denk dat dit outfit je heel leuk zal staan! x

  ReplyDelete
 9. Ziet er inderdaad erg gaaf uit! Maar misschien kun je het gewoon bestellen en dan kun je kijken of het je staat?

  ReplyDelete
 10. do heel gaaf zeg! staat je vast super nu met je nieuwe kleur haar liefs x

  ReplyDelete
 11. Ik zou het gewoon proberen! Ik denk dat het je namelijk heel leuk zal staan :D . En anders kun je naar een winkel in de buurt gaan en daar iets oranje's passen?

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 12. Staat vast goed! Anders even iets soortgelijks bij een winkel in de buurt proberen, heb je in ieder geval de zekerheid dat het staat.

  ReplyDelete

Lief van je dat je een reactie achterlaat! XO