Friday, March 14, 2014

HOME// Update 8

Dit keer een week-update waarin ik het gevoel heb, dat er is een keertje niet zoveel gebeurd is (en ach, dat moet ook wel eens kunnen). Maar misschien is dat alleen maar schijn, en lijkt het zo omdat we voor een deel al bezig zijn geweest met de finishing touch.

De kozijnen in de woonkamer stonden namelijk al een keertje in de grondverf en de witte want in de slaapkamer was ook al voor een eerste keer gesaust. Nu is in de woonkamer, op één kozijn alles voor een derde(!) keer geverfd. Staat het deurkozijn inmiddels in de grondverf en staan de kozijnen van de keuken plus deur ook voor de tweede laag in de verf. Weg met die vieze, oude bruine kleur! Ik merk direct dat het er zoveel 'frisser' uitziet en de ruimte lijkt haast wel groter te worden..

De slaapkamer is zo goed als af. Op de vloer na, dus hier zullen de komen de tijd ook geen updates meer over komen. Behalve als de vloer er natuurlijk in ligt. De badkamer is nu klaar om te worden gestuct en ook zijn de gaten voor de leidingen er al in gevreesd. Dat moet eigenlijk ook wel, want het badkamermeubel en de douchedeur zullen deze week worden geleverd. Ook is er in het toilet alweer een wandje erbij betegeld. We zijn dus goed op weg om nu toch eens eindelijk een toilet te plaatsen. Hèhè!
Volg mij op
Follow on Bloglovin

11 comments:

 1. Oh wat een fijne vorderingen! (Ik heb er een paar gemist), maar soms lijkt alles lang te duren he. Keep up the good work, ik ben heel benieuwd naar de volgende update :)

  X Sara

  ReplyDelete
 2. Het ziet er steeds beter uit, vind het leuk om zulke foto's te bekijken. Vooral als het straks helemaal af is en je dan ziet wat voor werk het allemaal wel niet was!

  ReplyDelete
 3. Lekker bezig! Lijkt me echt een zwaar werk, maar het begint al mooi te worden!

  ReplyDelete
 4. Succes met de verhuizing. Wel handig als je dat allemaal zelf kan doen ;)

  ReplyDelete
 5. Fijn dat het over het algemeen goed opschiet :)

  ReplyDelete
 6. Goed bezig! Veel succes nog met de verdere verbouwingen :D

  ReplyDelete
 7. Wauw, goed bezig zeg! Het lijkt me echt heerlijk om weer eens te verven of sauzen :D Het geeft echt zo'n lekker gevoel hè als je iets af hebt?! ;)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 8. Wat leuk om te zien! De deuren zijn ook erg mooi!

  ReplyDelete
 9. Kei goe bezig! Al bijna een slaapkamer jeej! Wij gaan ook eindelijk aan de schilderwerken beginnen deze week! :D

  ReplyDelete

Lief van je dat je een reactie achterlaat! XO