Saturday, December 28, 2013

TRENDS// Metallic

De fashion trends van 2013 waren veelzijdig en  vele stijlen werden vertegenwoordigd op de catwalk. Een van hen is de aanwezigheid van metallic kleuren collecties.
Veel populaire merken en designer huizen zoals Mulberry, Alexander Wang, Burberry Prorsum en vele anderen voegen metallic stoffen en stukken in de laatste modeshows en collecties toe. De lente/zomer modetrends hadden de neiging om erg gedurfde uitstraling te hebben, metallic kleuren was dus zeker geen grote verassing.

De meeste metallic stijlen vertegenwoordigd op de catwalk waren erg uitgedost met geometrische en florale prints. Kleurencombinaties waren ook gewaagd en verfijnde details waren juist minder aanwezig. Ongeacht de stijl minimalistisch of gewaagd is, metallic kleur veranderd elk stuk in een oogverblindende verschijning.

Geen goedkope items tijdens deze feestdagen, maar wellicht dat je met een Zalando kortingscode flink wat kan besparen.

Metallic jurken maken blitse, party-waardige fashion statements. Er is wel een waarschuwing voor minder lange vrouwen die van plan zijn een metalen jurk voor de feestdagen kopen. Omdat ze glanzen, trekken metallics veel aandacht, iets wat wenselijk kan zijn. Maar pas op voor te veel schittering en glans, vooral als je probeert om watte verbergen’, omdat het dragen van een metalen weefsel de aandacht zal vestigen op probeert te verbergen.

3 comments:

Lief van je dat je een reactie achterlaat! XO